Haberler

Esas Holding Bolu'daki Avm'sini Açtı

Bolu’da Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı tarafından yaptırılan ‘14 Burda’ adlı alışveriş merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bolu'da Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı tarafından yaptırılan '14 Burda' adlı alışveriş merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Geçtiğimiz yıllarda Bolu'daki eski süt fabrikası ve Bizim Çiftlik Restaurant'ın bulunduğu araziyi iş adamı Yusuf Yaman'dan satın alan Esas Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Sabancı, bu alana yaptığı dev yatırımı hizmete soktu. Toplamda 40 dönüm olan arazinin 35 dönümünü satın alan Esas Holding, Paşaköy Kavşağı'nda bulunan alana dev bir alışveriş merkezi inşa etti. '14 Burda' isimli alışveriş merkezinin açılışına Esas Holding Yönetim Kurulu üyeleri Ali sabancı ve Erhan Kamışlı'nın yanı sıra Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Valisi Ali Fidan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Karacasu Belediye Başkanı Celal Veydilli, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, çok sayıda iş adamı ve bürokrat katıldı.

Açılış töreninde konuşan Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, üniversite şehri Bolu'nun hem İstanbul hem de Ankara arasında yer almasının kente büyük katkılar sağladığını söyledi. Kamışlı, yapılan yatırımın hem holding ailesine hem de ülkeye ve Bolu'ya hayırlı olmasını temenni etti.

Kamışlı'nın ardından Bolu Valisi Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da birer konuşma yaparak yatırımcıları kutladılar. Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldıktan sonra alışveriş merkezi gezilerek dükkanların açılışları yapıldı. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erhan Kamışlı Ali Sabancı Yusuf Yaman Paşaköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title