Haberler

Esad'dan Davutoğlu'nun 'Asker' Çıkışına Yanıt

Güncelleme:

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, Rusya'da yayın yapan Kanal 24 TV 'ye konuştu. Açıklamalarına ülkesi üzerinde oynan tüm senaryoları dünyaya anlatacağını söyleyerek başlayan Esad, Suriye'nin batıya karşı medya savaşından başka hiçbir savaşı kaybetmediğini ifade etti.

EN BÜYÜK SORUN MUHALİF GÜÇLER

Esad, Suriye ordusunun ülke genelinde kaybettiği şehir ve köylerin denetimi yeniden kazanmaya başladığını ifade etti. Esad, en büyük sorunlarının muhalif grupların yürüttüğü 'partizan' savaşı olduğunu söyleyerek, muhalif güçlerin bazılarının da değişik ülkelerden gelen paralı askerler olduğunu iddia etti.

KOSOVA'DA EĞİTİM ALIYORLAR İDDİASI

Suriye'de rejime karşı savaşan muhaliflerden bazılarının Kosova'da taktiksel gerilla savaşı eğitimi aldığını iddia eden Esad, muhalif grupların Kosova'nın hangi bölgesinde ve kimlerden eğitim aldığı konusunda ise açıklama yapmadı.

KOSOVALI YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Esad'ın iddiaları ile ilgili olarak Kosovalı yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Benzer iddialar daha önce BM Güvenlik Konseyi'nde Rusya'nın BM Büyükelçisi Vitali Çirkin tarafından da dile getirilmişti. Çirkin'in bu iddiaları ciddiye alınmayarak Kosova'da BM'nin Barış Gücü'nün bulunduğu ve bu tür faaliyetlere izin verilmeyeceği ifade edilmişti.

DAVUTOĞLU'NA TEK CÜMLELİK YANIT

Başbakan Ahmet Davutoğlu ABD merkezli yayın kuruluşu CNN'e verdiği röportajda, ABD’nin (IŞİD) stratejisinin Esad’ı da kapsaması halinde Türkiye’nin kara gücü desteği olabileceğini belirtmişti. Rus spikerin Davutoğlu'nun bu çıkışıyla ilgili de soru yönlettiği Esad "Ben şimdilik kendi ülkemin refahını düşünüyorum" demekle yetindi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Ahmet Davutoğlu Beşşar Esed Suriye Kosova Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (111)

O R H U N:

YILLARCA SURİYE TOPRAKLARINDA EĞİTİM ALIP TÜRKİYE''YE SALDIRAN PYDLİLER ŞİMDİ EN GÜVENLİ GÖRDÜKLERİ TÜRKİYE''YE SIĞINIYORLAR, HATTA DAHA DA İLERİ GİDİP; UTANMAZLIĞIN ULAŞABİLECEĞİ SON NOKTAYA GELİYORLAR ''TÜRKİYE NEDEN BİZİ KORUMUYOR. . ?'' BİZE NE LAN !. . .

67
3
yanıtYanıtla
demokrat:

Bir Tayyipin yerine 100 Esad tercih ederim

30
30
yanıtYanıtla
oyun bozan:

senin gibiler kansiz olduklari icin dunya liderinin yerine bir soykirimciyi tercih edebilir cok normal pislik

yanıt0
yanıt0
gariban:

helal olsun esata bunun ulkesini dusundugu kadar bizim hirsizlar da dusunse ne olur

33
24
yanıtYanıtla
altay:

ülkesinin tamamı harabe olmuş. 5 milyona yakını savaş mağduru ülkesini terk etmiş. ne olursa olsun kendi halkına silah çekmiş. kimyasal silah, varil bombası vb. bilumum silahlarla kirli bir savaşa girip halkının bir bölümünü yok eden kanlı diktatöre helal diyen şahıs. bonzai mi çektin. sizin hırsızlar sana bunların binde birini mi yaptı ha.

yanıt0
yanıt0
enes:

Sen garip deyilsin kocaman nankorsun git onun ulkesinde yasa ozaman .

yanıt0
yanıt0
GURBETCi:

EYY ESAD ZANETMEKi TÜRKiYE OTUZ YIL PKK YI SINIRLARINDA BESLEDIGiNi UNUTTU DÜSEN UCAGI UNUTTU ASLA UNUTMAZ DEVLET GÜNÜ GELDiMi TEPENE KARTAL GiBi CÖKECEK HEMDE BAKALIM KiMDEN YARDIM ISTEYECEKSiN RÜZGAR EKEN FIRTINA BiCER SENDE AYNI OLURSUN GÜNÜN BiRiNDE ACELESi YOK

26
28
yanıtYanıtla
Düt:

Masalcı gurbetçi bırak Esadı. . Akp bu ülkenin sınırları içindeki pkklılara bir şey yapmadı. . Sen dolamışsın esedi. . pkk hertarafta cirit atıyor. . akp pkk ile görüşüyor sen masal anlatıyorsun

yanıt0
yanıt0
KORKMAZ YILDIRAN:

CAHIL SEY SENI AKP MANYAKLARI

yanıt0
yanıt0
kerem:

esada yazik yaaa, günah kecisi, bilmiyorum esad size ne yapti sadece adam ülkesini savunuyor , kacip gitsemiydi tabiki kalip savasmayi tercih etti, Allah yardimcin olsun esad,

34
12
yanıtYanıtla
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title