Haberler

    Es-Es Mersin'i Ağırlıyor

    Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen Eskişehirspor, evinde Mersin İdman Yurdu karşısında galibiyet arayacak.

    Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Eskişehirspor, Eskişehir Atatürk Stadı'nda Mersin İdman Yurdu'nu ağırlıyor.

    Geçen hafta evinde Bursaspor'la golsüz berabere kalan Siyah Kırmızılılar, Trabzon'a farklı kaybeden Mersin İdman Yurdu'nu yenerek alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

    Ev sahibi ekipte Sezgin, Hürriyet ve Onur'un sakatlıkları var. Mirkan ve Akaminko hazır değil. Özgür Çek ise takımla son antrenmanda yer alabildi.

    Bursa maçında sarı kart cezalısı olan Ruud Boffin bu maçta kaleyi yeniden devralacak.

    Çaykur Rize maçında rakibine attığı dirsek yüzünden kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Raheem Lawal’ın cezasını onandı. Tahkim kurulu Eskişehirspor’un ceza indirim talebini ret ederek, Nijeryalı futbolcunun 3 maçlık cezasını değiştirmedi. Böylelikle Lawal’ın cezası Sivasspor maçında sona erecek. Takımın en etkili silahlarından Lawal, Mersin'e karşı oynayamayacak.

    Ayak başparmağı kırılan ve 5 hafta sahalardan uzak kalan Hürriyet Gücer, iyileşti derken antrenmanda sakatlandı. Arka adalesinde sertleşme meydana gelen tecrübeli futbolcu Mersin'e karşı oynayamayacak.

    Beşiktaş'tan kiralanan Ömer Şişmanoğlu'nu sakatlıktan kurtuldu ve 7 maç aradan sonra Mersin İdmanyurdu karşısında 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.

    Konuk ekip Mersin İdman Yurdu'nda ise Teknik Direktör Rıza Çalımbay maç öncesi yaptığı açıklamada, takımda Serkan Balcı'nın sakatlığının sürdüğünü, Oktay'ın durumunun ise şu an için belli olmadığını söyledi.

    Özellikle ev sahibi takım için kritik olan bu mücadele Pazar günü 14.00'te başlayacak. Maçta Hüseyin Göçek düdük çalacak.

    MUHTEMEL 11'LEREskişehirspor:Boffin, Berkay, Mustafa, Birol, Kamil, Kaan, Causic, Toko, Sissoko, Serdar, FunesMersin İdman Yurdu:Nihat, Sadiku, Vederson, Mitrovic,Servet, Serkan, Murat, Güven, Khalili, Nakoulma, Welliton

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mersin İdmanyurdu Eskişehirspor Hürriyet Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title