Haberler

Es-Es'in Golcülerindeki Sessizliği Mori, Bozdu

Güncelleme:

Eskişehirspor'un ligde henüz gol kaydedemeyen forvetlerindeki sessizliğe, 6. haftada Bursaspor'a attığı golle Mori, son verdi.

Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'de henüz gol kaydedemeyen forvetlerindeki sessizliği, ligin 6. haftasında Bursaspor'a attığı golle Funes Mori, bozdu.

Eskişehirspor Süper Lig'in ilk 5 haftasında sırayla Torku Konyaspor, Galatasaray, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Es-Es'ler sadece Torku Konyaspor maçında ağları 2 kez havalandırırken takımın golleri, orta saha oyuncuları Hürriyet Gücer ve Erkan Zengin'den geldi. "Kırmızı şimşekler"in Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı maçta golü savunma oyuncusu Berkay Dabanlı attı.

Eskişehirspor, bir sonraki hafta sahasında Gençlerbirliği'ne 2-0 yenildi. Galatarasay maçını golsüz eşitlikle geçen siyah-kırmızılı takımının bir sonraki hafta sahasında Çaykur Rizespor'a 2-1 yenildiği maçta golünü orta saha futbolcusu Goran Causic, kaydetti.

Ligin 6. haftasında Bursaspor'a konuk olan Eskişehirspor, sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak bir puan aldı. "Es-Es"lerin gollerini Hürriyet Gücer ve Funes Mori attı.

"Kırmızı şimşekler"in forvetlerinin sessizliğini 5 hafta sonra bozan Arjantinli golcü, böylece ligdeki ilk golünü de kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Eskişehirspor Funes Mori Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title