Haberler

Eş Başkanlardan Esnaf Ziyareti

Van’ın Erciş Belediyesi eş başkanları Abdurrahman Çağan ve Diba Keskin, ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti.

Van'ın Erciş Belediyesi eş başkanları Abdurrahman Çağan ve Diba Keskin, ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti.

Erciş Belediyesi eş başkanları Abdurrahman Çağan ve Diba Keskin, sabahın erken saatlerinde ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti. Vanyolu Caddesi ve Büyük Camii civarındaki esnafı ziyaret eden eş başkanlar, belediyenin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşların son dönemlerde artan çatışma süreci için duyduğu rahatsızlığı ve Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin mağduriyetlerini dinleyen eş başkan Çağan ve Keskin, her iki konuda da ellerinden geleni yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini dile getirdi.

Kentsel dönüşüm konusunda gelen şikayetler üzerine konuşan Erciş Belediyesi Eş Başkanı Abdurrahman Çağan, Kentsel Dönüşüm Projesi'nin depremde harap olan Erciş'i daha da viraneye çevirdiğini ve bunun çıkış yolunun da politik duruşu, dünya görüşü nasıl olursa olsun Ercişlilerin birer hemşehri olarak bir araya gelip bu konuda tavır alması gerektiğini söyledi. Çağan, kentsel dönüşüm konusunda defalarca çağrı yaptıklarını ama söz konusu mağdur esnaftan yeterli desteği bulamadıklarını da sözlerine ekledi.

"HOPA HALKINA YARDIMA HAZIRIZ"

Eş Başkan Diba Keskin ise, halkların birbirine sahip çıkacağını dile getirerek, "Devlet halka hizmet götürebildiği kadar vardır. Halklar birlik içerisinde devlete karşı kendi ortak yaşamlarını kurmalılar. Halklar birbirine sahip çıkar. Erciş depreminde Hopalılar Ercişlilere nasıl ki yardım eli uzattı, şimdi de bizlerin onlara yardım götürmemiz lazım. Bu anlamda Hopalılara yardıma hazırız ve elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Ziyaretlerden memnun kalan halk, eş başkanlara teşekkür ettiler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diba Keskin Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title