Haberler

Erzurumspor'a Şampiyonluk Yemeği

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup"ta ipi göğüsleyerek Türkiye 2'nci Ligi'ne 'merhaba' diyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, dün gece şampiyonluk yemeği düzenledi.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup"ta ipi göğüsleyerek Türkiye 2'nci Ligi'ne 'merhaba' diyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, dün gece şampiyonluk yemeği düzenledi.

Geçen hafta deplasmanda Tire 1922 Sporu 10 kişi kalmasına rağmen Erhan Çelenk'in golüyle 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan eden mavil beyazlı takımın Polat Erzurum Resort Hotel'de düzenlediği yemeğe Vali Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Kulüp Başkanı Ali Demirhan, futbolcular, iş adamları ve Erzurumlu derneklerin başkanları katıldı.

Şampiyonluk pastasının kesilmesinden sonra konuşan Başkan Demirhan, bu yıl da şampiyon olacaklarını iddia etti, en büyük hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

"HER FUTBOLCUYA BİR DAİRE VERECEĞİZ

Şampiyonlukta herkesin payı bulunduğuna dikkati çeken Büyükşehir Belediye Başkanı  Sekmen, "Başarıda herkesin katkısı büyük. Belediyede şampiyonluk yaşatan sporcularımıza bir ödül verme kararını meclisten geçirmiştik. Şimdi her futbolcumuza bir daire vereceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan da, "18 yıl sonra bu şehre şampiyonluk sevincini yaşattık. Şehir bizim arkamızda durdukça birlik beraberlik devam ettikçe destek oldukça ben inanıyorum ki Erzurum daha iyi yerlere gelecek" diye konuştu.

250 BİN LİRA GELİR ELDE EDİLDİ

Gecede açık artırmaya çıkarılan tüm futbolcuların imzasının bulunduğu formayı Erzurumlu iş adamı Abiş İbikoğlu 115 bin liraya, yine tüm futbolcuların imzasının bulunduğu futbol topunu Erzurumlu iş adamı Mürsel Meral 50 bin liraya aldı. Gecede bir çift ayakkabı 40 bin, eldiven ise 25 bin liradan satıldı. Milletvekili İbrahim Aydemir de 20 bin liralık bağış da bulundu.

TUR ATTILAR

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcular, bugün davul-zurna eşliğinde şehir turu attılar. Erzurumlular, tur sırasında futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundular.

- Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Aydemir Mehmet Sekmen Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title