Haberler

Erzurumlu Karatecilerden Balkanlara Çıkarma

Güncelleme:

Genç Antrenör Serdar Bingöl yönetiminde Balkan Karate Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan karateciler, hazırlıklarını tamamladı.

Genç Antrenör Serdar Bingöl yönetiminde Balkan Karate Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan karateciler, hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a gitti.

Erzurumlu dört karateci Balkan Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Üç bayan karateci Kata takımında yarışacak. Ömer Albayrak ise Kumitede ter dökecek. Cumartesi ve Pazar günü İstanbul'da yapılacak olan Balkan Karate Şampiyonası'nda Erzurumlu dört karateci tatamiye çıkacak. Erzurum'dan Ecem Taşçı, Belen Sucu ve Yağmur Yıldız 2000 doğumlu bayanlar kata müsabakalarında tatamiye çıkarak Türkiye adına madalya arayacak. Erzurumlu bir diğer karateci Ömer Albayrak ise 63 kilo kumite karşılaşmalarında Sakarya'dan Yunus Emre Aydoğan, Serkan Ölmez ve İstanbul'dan Onur Gazi Aslan ile aynı takımda yer alarak şampiyonada şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Genç Antrenör Serdar Bingöl'ün çalıştırdığı karateciler, Erzurum'daki hazırlıklarını tamamlayarak havayolu ile İstanbul'a gitti. Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi tarafından İstanbul'a uğurlanan yıldız karateciler başarı sözü verdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Bingöl İstanbul Erzurum Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title