Haberler

Erzurumlu Dadaş Tom Tıklanma Rekoru Kırıyor

Güncelleme:

Erzurum'da gazetecelik yapan Arif Arifoğulları'nın, çizgi film kahramanlarından Tom'u Erzurum şivesi ile yaptığı videolar tıklanma rekoru kırıyor.

Erzurum'da gazetecelik yapan Arif Arifoğulları'nın, sosyal paylaşım sitesi olan facebookta, 'AŞK-I Aşkale' sayfasında çizgi film kahramanlarından Tom'u Erzurum şivesi ile seslendirdiği videolar tıklanma rekoru kırdı.

"ERZURUM ŞİVESİ İLE KONUŞURSA NASIL OLUR? DİYE DÜŞÜNDÜM"

Bir hafta içerisinde yaklaşık 3 milyon kişinin izlediği Tom'un dadaş versiyonunu her gün bir değişik seslendirmesini yaptığını söyleyen Arif Arifoğulları, "Çok sevdiğim çizgi film karekteri Tom Erzurum şivesi ile konuşursa nasıl olur? diye düşündüm. Kendime deneme videoları yaptım ve dinlettiğim herkesi kahkaha ile gülmesi üzerine kurucusu olduğum AŞK-I Aşkale sayfasında takipçilerimin beğenisine sundum. Kısa sürede ilgi odağı olan videoların her gün yeni birini sayfama ekliyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Aşkale Komik - İlginç Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

erzulumMobil-ANDROID:

dadaş degil godoşlar

31
42
yanıtYanıtla
DERİN:

lan bu dogulular ne anlar komiklik yapmaktan

4
55
yanıtYanıtla
AYCAN:

hiç gülmedim bu ne ıyyyy

14
24
yanıtYanıtla
roxalana:

hayatımda bukadar iğrenç bi şive görmedim elazığ şivesine benziyiiii

5
31
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

Çok güzel..komik

29
6
yanıtYanıtla
kemale azerbaycan:

Çox maraqlı tapıntıdır. Tam bir qedim asıl türk lehcesi, Azerbaycan dili, teştin içinde çimmekden tutmuş, gelin-qaynana söhbetlerine kadar, ses tonu, deyim tarzı, hamısı üzü Tebrizden o yana sepelenmiş muğ tayfaları, gözül insanlar.

21
14
yanıtYanıtla
gülşahMobil-ANDROID:

bence hiç komik değil.

9
21
yanıtYanıtla
mardinlimobilWeb@haberler.com:

Super

16
12
yanıtYanıtla
dünyayI titreten türk...:

böyle becerikli arkadaslarimizin elinden tutulup, daha baska seylerde yapilabilir, , devletimiz mucit ruhlu insanlarin önünü acarak onlara her türlü destegi saglamaldir, .

24
4
yanıtYanıtla
warlikeMobil-ANDROID:

Mükemmel

13
13
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title