Haberler

Erzurum ve Kocaeli'de Taşınmaz Satışı

Başiskele Belediye Başkanlığı ile Erzurum Defterdarlığı açık teklif usulüyle iki taşınmazın satışı yapacak.

Başiskele Belediye Başkanlığı ile Erzurum Defterdarlığı açık teklif usulüyle iki taşınmazın satışı yapacak. Satışlar 10 Eylül ile 25 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Taşınmaz satışıyla ilgili ilanlar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Başiskele Belediye Başkanlığı Kocaeli'nin Başiskele İlçesi Karşıyaka mahallesinde yer alan bir taşınmazın satışını açık teklif usulüyle 10 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirecek. Taşınmaz için muhammen bedel 12 milyon TL, geçici teminat bedeli ise 360 bin TL olacak.

Satıştan mütevellit bütün vergi, resmi harç, ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup, alıcılar tarafından kanuni süresinde ödenecek.

Erzurum Defterdarlığı Pasinler Mal Müdürlüğü ise Erzurum'un Pasinler İlçesi BüyüktüyKöyü mahallesinde yer alan bir taşınmazınsa satışını açık teklif usulüyle 25 Eylül 2014 tarihinde yapacak. Taşınmaz için gerekli muhammen bedel 1milyon 984 bin 48 TL, geçici teminat bedeli ise 198 bin 404 TL olacak. İhaleye ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde Pasinler Mal Müdürlüğü Milli Emlak Servisinde bedelsiz olarak görülebilecek.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Erzurum Eylül Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title