Haberler

Erzurum Valisi Azizoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Seyfetin Azizoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda Erzurum'un merkez Palandöken, Yakutiye ve Aziziye ilçelerine bağlı mahalle muhtarları, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'a sorunlarını anlattı.

Vali Seyfetin Azizoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda Erzurum'un merkez Palandöken, Yakutiye ve Aziziye ilçelerine bağlı mahalle muhtarları, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'a sorunlarını anlattı.

Erzurum Müftülüğünde yapılan toplantıda konuşan Vali Azizoğlu, muhtarların bulundukları mahallede devletin yetkilisi olduğunu belirtti.

Her fırsatta muhtarlarla görüştüklerini, ihtiyaçlarını dinlediklerini ifade eden Azizoğlu, "Muhtarlarımız mahallelerindeki konuları en hızlı şekilde ifade etme imkanına sahip oluyor. Bizler de yapılan işleri birebir anlatıyoruz. Toplantılar haricinde de kapımız her zaman muhtarlarımıza açık." diye konuştu.

Toplantıların önümüzdeki günlerde daha geniş katılımla yapacaklarını belirten Azizoğlu, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi başlamasıyla öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Azizoğlu, 11-18 Şubat'ta yapılacak 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF 2017) oyunlarına bütün muhtarları ve vatandaşları davet etti.

Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, muhtarların 24 saat devletine, milletine hizmet eden insanlar olduğunu ifade ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarlar toplantısını yerelde de yaptığı için Azizoğlu'na teşekkür etti.

Saltuklu Mahallesi Muhtarı Gürbüz Özer, Doğu Anadolu Bölgesi'nde insanların çetin kış şartlarında yaşadığını vurgulayarak, doğal gaz birim fiyatlarında pozitif bir ayrımcılık yapılmasını talep etti.

Mahallesinin 7 bin 500 nüfuslu olduğunu söyleyen Özer, "Mahallemde orta okul yok. Öğrencilerimiz mağdur oluyor." dedi.

Lalapaşa Mahalle Muhtarı Muhammed Albayrak, mahallesinde yaşayan yaşlı çiftin öz bakımlarını yapamamaları nedeniyle huzurevine yerleştirilmelerini istedi.

Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Sadullah Aydemir, Azizoğlu'nun "Adnan Menderes kim?" sorusu üzerine, "Demokrasi şehidimiz. Allah rahmet eylesin, kendisini minnetle anıyoruz." ifadelerini kullandı.

Aydemir, mahalle sınırlarında olan Eski Aziziye Araştırma Hastanesinin güvenlik konusunda sıkıntı yarattığını belirtmesi üzerine Azizoğlu, "Orayı yıkacağız. Büyük bir eğitim kampüsü yapacağız." dedi.

Azizoğlu ve beraberindekiler toplantı sonunda muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Palandöken Aziziye Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title