Haberler

Kahreden Olay! Göçük Altında Kalan 3 Çocuğunun Cesedine Bakıp Bakıp Ağladı

Güncelleme:

Erzurum'da yağışlar nedeniyle tek katlı evlerinin toprak damının çökmesi sonucu 3 çocuğunu kaybeden acılı baba, çocuklarının torba içindeki cesetlerine bakıp uzun süre ağladı.

Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Kayaboğaz Mahallesinde yağışlar nedeniyle tek katlı evin toprak damının çökmesi sonucu, aynı aileden 40 günlük Gülsüm, 6 yaşındaki Ayetulah ve 11 yaşındaki Ramazan Kaştı hayatını kaybetti.

ACILI BABA ÇOCUKLARINA BAKIP AĞLADI

Göçük altından cesetleri çıkarılan 3 çocuğunu otopsi için görevlilerle birlikte Erzurum'daki Adli Tıp Kurumu'na getiren Turan Kaştı, torba içindeki cesetlere bakıp uzun süre ağladı.


"ALLAH BÖYLE ACIYI KİMSEYE YAŞATMASIN"

Evinin çok eski olduğu için yıkıldığını belirten Kaçtı, "Allah böyle acıyı kimseye yaşatmasın. Gece uyuyorduk. Toprak damlı evimiz üzerimize yıkıldı. Büyük kızım hariç hepimiz enkaz altında kaldık. Kızım komşulara haber verdi ve bizleri toprağın altından çıkardılar. Ama üç yavrumu kurtaramadık. Bunların acısı ile ben nasıl yaşarım" dedi.


YAN YANA DEFNEDİLECEKLER

Adli Tıp Kurumu önüne çekilen minibüs içerisinden çocukların cenazesi çıkarılırken bir sivil polis memuru eline aldığı ceketle görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Otopsinin ardından köye götürülecek olan çocuklar köy mezarlığında yan yana defnedilecek.


NE OLMUŞTU?

Tekman ilçesine 28 kilometre uzaklıktaki 45 hane ve 400'e yakın nüfusun bulunduğu Kayaboğaz Mahallesinde dün gece yarısı Hayriye-Turan Kaştı çiftinin tek katlı evlerinin toprak damı, yağışlar yüzünden çöktü. Göçük altında 6'sı çocuk 8 kişi kaldı. Çocuklardan 2'si göçük altından çıkarak komşulardan yardım istedi. Bunun üzerine yardıma koşan komşular, Hayriye- Turan Kaştı ile çocukları toprak altından çıkardı.

ÖLEN ÇOCUKLARDAN BİRİ 40 GÜNLÜK, BİRİ 6, DİĞERİ 11 YAŞINDA

Çocuklardan 40 günlük Gülsüm, 6 yaşındaki Ayetulah, 11 yaşındaki Ramazan Kaştı'nın hayatını kaybettiği göçük olayı ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu Erzurum 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (52)

Yeter Artık:

hey gidi yoksulluk. insana verdiğin acının üstüne birde evlat acısı ekledin. allah yardımcın olsun. imtihanın kolay olsun.

24
0
yanıtYanıtla
ALLAH SABIR VERSIN:

BÖYLE KARDEŞLIK BATSIN BİRİ AÇ DİYERİ 700 BİN DOLAR SAAT TAKAR ADALETINIZ BU

22
1
yanıtYanıtla
:

TİPİK BİR KÜRT

1
21
yanıtYanıtla
insan ol:

yürek acısı bu kürdü türkü mü olur insan ol insan

yanıt6
yanıt0
...:

sen nasıl insansın ya böle bir olayda bile kürt türk ayrımı yapıyorsun

yanıt0
yanıt0
Adanadan:

RABBİM SEN SABIR VER BU BABAYA VE AİLESİNE. Hiç kimseyi evlat acısıyla sınama ALLAHIM. Kimseye taşıyacağı yükü verme EY RABBİM, ALEMİN EVRENİN TEK SAHİBİ SENSİN, YALNIZ SANA KULLUK EDERİZ. BİZLERİ BAĞIŞLA, BİZLERE TAŞIYAMAYACAĞIMIZ YÜKÜ YÜKLEME. :(

21
0
yanıtYanıtla
26:

tekman pkk yuvası Allahın yapacağı vardı zaten

1
19
yanıtYanıtla
yasemin:

yazıklar olsun Allah seni islah etsin vicdansız merhametsiz pislik. Küçücük çocukların ne suçu var.

yanıt2
yanıt0
ali baba:

Allah belanı versin senin

yanıt1
yanıt0
Deniz 26:

Sen insanmısın cinsin ne senin?

yanıt1
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title