Haberler

Erzurum Takımları Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonasında Bölgeyi Temsil Edecek

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çocuk Oyunları Takımları İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere Erzurum’dan ayrıldılar.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çocuk Oyunları Takımları İstanbul'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere Erzurum'dan ayrıldılar.

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu Doğu Anadolu Kuzey Bölgesi Bölge Başkanlığı'nın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı sponsorluğunda ortaklaşa düzenlediği Erzurum Büyükşehir Belediyesi 3. Çocuk Oyunları Mendilkapmaca ve Seksek İlkokullar ve Ortaokullar İl Şampiyonasında ilkokullarda birinciliği Aziziye Vali Vefik Kitapçıgil İlkokulu, ikinciliği Yakutiye İnönü İMKB İlköğretim Okulu ve üçüccülüğü ise Aziziye Vali Vefik Kitapçıgil İlkokulu B Takımı elde etmişti. Erzurum Ortaokullar Şamiyonası'nda ise Şampiyon Aşkale Atatürk İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu oldu. İkinciliği Uzundere Atatürk Ortaokulu, Üçüncülüğü ise Aziziye 19 Mayıs Ortaokulu kazanmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, sosyalleşme ve çocuk dünyasında, Çocuk Oyunlarının öğrenciler açısından hem fiziksel hem de ruhsal açıdan çok önemli olduğunu belirterek, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun bu alanda okullarla yaptığı çalışmalara, etkinliklere ve şampiyonalara teşekkür etti.

Doğu Anadolu Kuzey Bölgesi Bölge Başkanı M.Çetin Şengül de Çocuk Oyunlarının ülke sathında gelişmesine katkılarından dolayı organizasyona tam katkı veren maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çocuk Oyunlarına desteklerini devam edeceğini ifade ederek, "Doğu Anadolu Kuzey Bölgesi Bölge Şampiyonu olan Aşkale Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu ve Aziziye 19 Mayıs Ortaokulu çocuk oyuncularına İstanbul'da başarılar diledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Aziziye Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title