Haberler

Erzurum Spor Kulüplerini Ağırlamaya Hazırlanıyor

Yüksek rakımı, serin iklimi ve altyapısıyla spor kulüplerinin özellikle yaz dönemi kampları için önemli fırsatlar sunan Erzurum, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi olma yolunda önemli adımlar atıyor.

Yüksek rakımı, serin iklimi ve altyapısıyla spor kulüplerinin özellikle yaz dönemi kampları için önemli fırsatlar sunan Erzurum, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi olma yolunda önemli adımlar atıyor.

Yapılan futbol sahaları ve diğer spor tesisleri ile hizmet kalitesini arttıran Erzurum, artık gelecek spor kulüplerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Erzurum'un, spor kulüplerinin yaz dönemi kampları için rakım ve iklim avantajlarına sahip olduğunu belirten Antalya Fanatik Tur Sahibi Kadir Arıkan yurt içinden ve yurt dışından büyük takımlarında aralarında olduğu yüze yakın spor kulübünü Erzurum'a getirmek için çalışma yürüttüklerini belirtti.

Palan Otel Genel Müdürü Ali Güney ve Acenteci Ahmet Erdoğan ile birlikte Vali Altıparmak'ı makamında ziyaret eden Turizm İşletmecisi Kadir Arıkan proje hakkında bilgiler verdi. 20 Haziran - 20 Eylül tarihleri arasında futbol takımlarını Erzurum'a getirmeyi planladıklarını kaydeden Arıkan bu takımların içerisinde büyük futbol kulüplerinin de olacağına dikkat çekti.

Antalya Fanatik Tur Sahibi Kadir Arıkan ve Acenteci Ahmet Erdoğan'ın çalışmalarının heyecan verici olduğunu söyleyen Vali Altıparmak Erzurum'un kamp merkezi olması için uzun zamandır çalışma yürüttüklerini ifade etti. Bu alanda önemli çalışmalara imza attıklarını ve altyapı eksikliklerini giderdiklerini kaydeden Vali Altıparmak: "Artık spor kulüplerimizi ağırlamak istiyoruz. Çünkü Erzurum'un yüksek rakım avantajı, yayla havası ve tesisleri bir arada değerlendirildiğinde başka bir şehirde yok. Burada yapılacak kampların kulüplerimiz açısından da sürekli hale geleceğini düşünüyoruz. Erzurum'un misafirperverliği, hizmet kalitesi ve ilimizin diğer turistik değerleri kulüplerimizin kamplarına artı değer katacaktır. Biz Valilik olarak bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Antalya Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title