Haberler

Erzurum Pazarcı Cinayetinde Baba ile 2 Oğlu Tutuklandı

Pazarcı cinayetinde baba ile 2 oğlu tutuklandı

Erzurum'da pazarcılar arasında yer tartışması nedeniyle çıkan ve 1 kişinin öldürüldüğü bıçaklı kavgayla ilgili olduğu gerekçesiyle baba ile 2 oğlu tutuklandı.

Olay, geçen 7 Ekim günü saat 20.30'da merkez Yakutiye İlçesine bağlı Emin Kurbu Mahallesindeki Kars Kapı Caddesi'nde meydana geldi. Seyyar pazarcılık yapan Cengiz Karakuş, daha önceden yer tartışması yüzünden Serdar T. ile oğulları Batuhan T. ve Çağrı T.'yi bıçakla yaraladı. Yaralama olayı nedeniyle iki taraf arasında husumet başladı.

Olay günü husumet nedeniyle yeniden başlayan kavgada Cengiz Karakuş bıçaklandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri cinayete karıştıkları gerekçesiyle Çağrı ve Batuhan T. ile babaları Serdar T.'yi gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan baba ve 2 oğlu tutuklanarak E-Tipi Cezaevine gönderildi. Firari olan Ö.U.'nun yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Öte yandan cinayet sonrası yapılan incelemede, öldürülen 6 çocuk babası Cengiz Karakuş'un Hizb-ut Tahrir terör örgütünün sözde bölge sorumlusu olduğu ve 'terör örgütü üyesi olmak' suçundan sabıkası bulunduğu ileri sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yakutiye Erzurum Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title