Haberler

Erzurum Merkezli "Yasadışı Dinleme" Operasyonu

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, haberleşmenin gizliliğini ihlal, kişisel verilerin kaydedilmesi, kamu görevlisinin resmi evrakta sahteciliği, suç uydurma, suç işlemek maksadıyla örgüt kurma, yönetme ve üye olma suçları ile ilgili soruşturma kapsamında 6 emniyet mensubu hakkında gözaltı kararı verildiğini bildirdi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, Erzurum merkezli "yasadışı dinleme" iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında  6 emniyet mensubu hakkında gözaltı kararı verildiğini bildirdi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli imzası ile internetten yayımlanan açıklamada, bazı yayın ve basın organlarında Erzurum merkezli "yasadışı dinleme" iddialarına ilişkin eski Erzurum İstihbarat Şube Müdürü ile 4 emniyet amiri hakkında operasyon gerçekleştirildiği şeklindeki haberler nedeniyle açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Soruşturmanın, muhtelif illerin yanı sıra Erzurum'da da Emniyet Müdürlüğüne bağlı bazı kamu görevlilerince hukuka aykırı dinlemeler yapıldığı iddiası üzerine yürütüldüğü ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Cumhuriyet Başsavcılığımızca haberleşmenin gizliliğini ihlal, kişisel verilerin kaydedilmesi, kamu görevlisinin resmi evrakta sahteciliği, suç uydurma, suç işlemek maksadıyla örgüt kurma, yönetme ve üye olma suçları ile ilgili olarak soruşturmaya başlanılmıştır. Soruşturma neticesinde toplam 21 şüpheli içerisinden elde edilen delil durumuna göre Erzurum, Ankara, İstanbul, Bolu, Düzce ve Kahramanmaraş illerinde görev yapan toplam 6 emniyet mensubu hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Konu hakkındaki soruşturmaya devam edilmektedir." - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Çiçekli Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Adım SAKLI:

PKK lı bizzat canı pahasına KARAYAZI da 3-4 metreden silahla gözaltına alan istihbarat Müdürü şu an hala gözaltında, memleketin geldiği halin fotoğrafıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Ali Kasım GÜLDÜRENmobilWeb@haberler.com:

Ülkenin geldiği duruma bak. PKK asayişi ele almış doğuda cirit atıyor, devlette PKK ile mücadele eden anadolu evladını yani Kahraman Polisimizi içeri atıyor.Yoksa PKK ya Oslo da verilen sözler mi Yerine getiriliyor. Milletimizin gözünü açması lazım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title