Haberler

Erzurum'lu Kuaför Tuncay Balkan İzmir'de Ünlülerle Biraraya Geldi

Erzurumlu Bayan Kuaförü Tuncay Balkan, İzmir’de ünlülerle bir araya geldi.

Erzurumlu Bayan Kuaförü Tuncay Balkan, İzmir'de ünlülerle bir araya geldi. Bir süre önce İzmir'de kuaförlük mesleği ile ilgili yapılan toplantıya katılan Erzurum'un tanınmış kuaförlerinden Tuncay Balkan, birçok ünlü ile de bira araya gelerek, kuaförlük mesleği ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Toplantı kapsamında Ünlü Yazar ve Gazeteci Aziz Üstel ile de bir araya gelen Balkan, konu ile ilgili olarak; "Erzurumlu bayan kuaförleri olarak ilimizde de bu ve benzeri yarışmalar ve etkinlikler yapmak istiyoruz, yarışma veya fuarlara katılırken sponsor bulmakta sıkıntı yaşıyoruz. Erzurumlu berber ve kuaförler olarak çeşitli etkinliklere katılmak, ilimizin sesini duyurmak istiyoruz, ancak sponsor sıkıntısı yüzünden istediğimiz açılımı yapamıyoruz. Erzurumlu büyük firmalar ve sivil toplum örgütleri bu tür etkinliklere sahip çıkmalı ve bizleri desteklemeliler. Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası olarak birçok projemizi gerçekleştirmekte ciddi güçlükler yaşıyoruz, böylesine önemli organizelere kendi imkanlarımız ile geliyoruz, bu konuda bütün yetkililerimizin desteğini bekliyoruz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum İzmir Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı YazınDadaş sedo:

Bu ayilenin hepsi sahtekar utanmadan birde dürüslük reklamı yapıyorlar düzenbazlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title