Haberler

Erzurum Kitap Fuarı'na Gelenlere Mehmet Akif ve Kazım Karabekir'li Karşılama

Erzurum Kitap Fuarı'na gelenlere Mehmet Akif ve Kazım Karabekir'li karşılamaERZURUM Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Nisan - 8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Erzurum Kitap Fuarı'na gelenleri, ünlü şair Mehmet Akif Ersoy ile Doğu'nun fatihi olarak bilinen Kazım Karabekir Paşa'nın slikon maskeleri karşılayacak.

Erzurum Kitap Fuarı'na gelenlere Mehmet Akif ve Kazım Karabekir'li karşılama

ERZURUM Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Nisan - 8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Erzurum Kitap Fuarı'na gelenleri, ünlü şair Mehmet Akif Ersoy ile Doğu'nun fatihi olarak bilinen Kazım Karabekir Paşa'nın slikon maskeleri karşılayacak.Havuzbaşı Kent Meydanı'nda düzenlenen Kitap Fuarı'na 100'e yakın yayınevi katılacak. Fuarda ünlü şair Mehmet Akif Ersoy, Doğunun fatihi olarak bilinen Kazım Karabekir Paşa, Necip Fazıl Kısakürek gibi Türk edebiyatının seçkin isimleri gösteri sanatları kullanılarak canlandırılacak. Ünlü edebiyatçılara ait slikon maske takan oyuncular, fuara gelenleri karşılayacak.Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kitap fuarının geleneksel hale getireceklerini belirterek, fuarı ziyaret eden tüm çocuklara ücretsiz olarak çeşitli hediyeler dağıtacaklarını söyledi. Sekmen şöyle devam etti: "Mehmet Akif Ersoy, Ahmet Hamdi Tanpınar, Cemil Meriç, Kazım Karabekir Paşa ve Necip Fazıl Kısakürek, gerçekçi slikon maskelerle fuar boyunca ziyaretçileri karşılayacak. Fuar boyunca burada okuma alışkanlığı geliştirilmesine imkan ve fırsat tanınacak" diye konuştu.Basın toplantısında konuşan Vali Ahmet Altıparmak ise Kitap Fuarı'nın kurumsal kimlik ve mutlaka ülke genelinde ses getirecek düzeyde olması için çaba harcandığını söyledi. Söyleşi salonlarını beğenen Vali Altıparmak, "Yayıncısı, yayınevi, okuru acaba bu sene hangi süprizler var diye beklemeli. Herkesin arayış içinde olması lazım" dedi.

Öte yandan Erzurum Kitap Fuarı'na; İnci Aral, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ediz Hun, Tekin Sönmez, Şükrü Erbaş, Hayati İnanç, Ahmet Taşağıl, Sinan Yağmur, Mehmet Paksu, Semih Coşkun, Dücane Cündioğlu, Ali Ural ve Vehbi Vakkasoğlu gibi birçok ünlü yazar katılacak. 10 gün sürecek olan Erzurum Kitap Fuarı'nda yazarlar imza günlerinde hayranlarıyla buluşacak. Etkinlikler kapsamında söyleşiler düzenlenecek. Çevre illerden katılımla birlikte Erzurum Kitap Fuarı'nda 1 milyon ziyaretçi hedefleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Mehmet Akif Ersoy Kazım Karabekir Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title