Haberler

Erzurum Kedili Evde Herkesin Yüzü Gülüyor

Kedili evde herkesin yüzü gülüyor Erzurum'da kağıt toplayarak geçimini sağlayan Aslı- Mirsevden Tekdemir çiftinin yüzü, sahip çıktıkları kediler gibi gülmeye başladı.

Kedili evde herkesin yüzü gülüyor

Erzurum'da kağıt toplayarak geçimini sağlayan Aslı- Mirsevden Tekdemir çiftinin yüzü, sahip çıktıkları kediler gibi gülmeye başladı. Türkiye'nin dört bir tarafından yardım elini uzatan hayırseverler, aileye sahip çıktı. Erzurum'daki bir inşaat firması da babaya sigortalı iş verdi.

Merkez Yakutiye İlçesinin Edip Somunoğlu Mahallesinde yaşayan Tekdemir çifti, babadan kalma tek odalı gecekondu evlerine sığınan ve burada doğum yapan sokak kedisini sahiplendi. Sokaklarda el arabası ile kağıt, metal gibi atıkları toplayıp satarak ailesinin geçimini sağlamaya çalışan 58 yaşındaki Mirsevden Tekdemir, kazancının bir bölümünü 'Kader' adını verdikleri kedi ile yavrularına harcayınca haber konusu oldu. Çok sayıda hayvansever baba Mirsevden Tekdemir'e cep telefonundan ulaşarak yardım etmek istediğini söyledi. Hayvanseverler Tekdemir'in evine çok miktarda kedi maması gönderdi.Yapılan haberin kedi ve yavrularının hayatını değiştirdiğini, kendilerinin ise yine aynı hayatı sürdürdüğünü belirten Mirsevden Tekdemir, yapılan 'Kedilere var Furkan'a yok' başlıklı ikinci haberle kendilerinin de yüzünün güldüğünü söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title