Haberler

Erzurum Gökkuşağı Snowboard Takımının Büyük Başarısı

Erzurum Gökkuşağı Spor Kulübü, Türkiye Snowboard Şampiyonası'nda madalyaları topladı.

Erzurum Gökkuşağı Spor Kulübü, Türkiye Snowboard Şampiyonası'nda madalyaları topladı. Kulüp Başkanlığını Uğurhan Tuvanç'ın yaptığı, Cengiz Dilik ile Ahmet Uğurlu'nun antrenörlüğünü üstlendiği Gökkuşağı Spor Kulübü, üç yıl içinde yaptığı yoğun çalışmalar sayesirde bir çok başarılı dereye imza attı. Snowboard Türkiye şampyiyonasında da büyük başarı elde eden Gökkuşağı Spor Kulübünün kayakçıları, yöneticiler ve antrenörler, dün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ı makamında ziyaret etti. Başarılı kayakçıları kutlayan Çintimar, kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Çintimar, son yıllarda popüleritesi hızlı bir şekilde artan snowboard da Erzurumlu sporcuların elde ettiği başarının kendisini de gururlandırdığını söyledi.

Genç bayanlarda Türkiye üçüncüsü olan Elif Kübra Geneşke, Gökkuşağıspor kulübünün gururu olmayı başardı. Gökkuşağı Spor Kulübü'nün genç kayakçısı Elif Kübra Geneşke, gençler kategorisinde onlarca rakibini geride bırakarak Türkiye üçüncüsü olurken, Çocuk 2 erkeklerde Ali Arslan da Türkiye üçüncülüğü sevincini yaşadı. Çocuk 1 erkeklerde Muhammet İkbal Yılmaz Türkiye şampiyonluğunun yanında Türkiye üçüncülüğü kazandı. Çocuk 1 erkeklerde Muhammed Yusuf Furkan Uğurlu da Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra Türkiye ikinciliği sevinci yaşadı.

Minik Bayanlarda Nursu Zişan Bayhan Türkiye şampiyonu olurken, birde üçüncülük kazandı. Minik erkeklerde Can Yılmaz Yıldırım Türkiye şampiyonu oldu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Uğurlu Erzurum Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title