Haberler

Erzurum Ghsim'den Özel Futbolculara Moral

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Personel Şube Müdürü Letif Arslan ile Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Erzurum’da kamp yapan Özel Sporcular Milli Futbol Takımını ziyaret ederek, Fransa’da yapılacak olan Euro 2016 öncesinde başarı dileğinde bulundu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Personel Şube Müdürü Letif Arslan ile Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Erzurum'da kamp yapan Özel Sporcular Milli Futbol Takımını ziyaret ederek, Fransa'da yapılacak olan Euro 2016 öncesinde başarı dileğinde bulundu.

Teknik Direktör Mustafa Demirdağ ile yardımcıları Cemil Temel Odabaşı, Tuğsal İskender ve Kaleci Antrenörü İbrahim Acar yönetiminde, 26 Eylül 7 Ekim 2016 tarihlerinde Fransa'nın Başkenti Paris'te yapılacak olan 2016 Özel Sporcular Avrupa Futbol Şampiyonası'na Erzurum'da hazırlanan Millileri, ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şimdiden özel sporcular milli futbol takımına başarı dileğinde bulundu. Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt ve Genel Sekreter Adnan Öztürk'ünde bir an olsun yalnız bırakmadığı özel sporcular, Fransa yolculuğu öncesinde başarı için kendilerine güveniyor.

Erzurum'da iyi bir kamp yaptıklarını belirten Teknik Direktör Mustafa Demirdağ, GHSİM'ye ve kendilerinin rahat bir ortamda kamp yapmasını sağlayan Palan Oteli Genel Müdürü Ali Güney ve otel çalışanlarına teşekkür etti. Demirdağ, "Erzurum kamp için muhteşem bir yer, İnşallah buradaki çalışmalarımızın semeresinin karşılığını Fransa'da alacağız" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suat Yılmaz Yakutiye Erzurum Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title