Haberler

Erzurum Gençlik Meclisi, İl Milli Eğitim Müdürü'nü Ziyaret Etti

Erzurum Gençlik Meclisi Başkanı Murat Güler ve Yöneticileri, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan’ı ziyaret etti.

Erzurum Gençlik Meclisi Başkanı Murat Güler ve Yöneticileri, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Erzurum gençliğinin eğitimde ki başarılı ve başarısız olduğu konular konuşuldu. Erzurum'da, eğitimde ki başarının artırılması için birlikte çalışma kararı alındı. Erzurum'un eğitim sistemi ve sorunları hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Arslan, "Eğitim seviyeleri ve eğitim verme becerileri yüksek, kaliteli öğretmen arkadaşlara sahibiz. 'Bu arkadaşlardan nasıl en iyi şekilde yararlanırız, Erzurum'un eğitim sistemini daha iyi ve kaliteli nasıl yaparız' diye projeler hazırlamakta ve bunun çalışmalarını yürütmekteyiz. Bu kapsamda, Erzurum Gençlik Meclisi'nin destekleri bizleri sevindirir" dedi. Erzurum Gençlik Meclisi Yöneticileri de konuya ilişkin görüşlerini dile getirdi. Arslan, gençlere yönelik Sivil Toplum Kuruluşlarına düşen asıl görevin, gençleri okumaya, araştırmaya, üretmeye sevk etmek olması gerektiğini kaydetti. Erzurum'da ki kahvehane ve kafe kültürüne de değinen Arslan, gençlerin boş zamanlarını bu gibi yerlerde geçirmemesi, bunun için iş ve istihdam ortamı üretilmesi gerektiğine dikkat çekti. Arslan, bununda en iyi yolunun, 'Okuyan ve üreten gençlik' olduğunu sözlerine ekledi.

ARSLAN, "SEKMEN, ÇOK DEĞERLİ VE ÇOK ÇALIŞKAN BİR BAŞKAN"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in gençlikle ilgili çalışmalarına da değinen İl Milli Eğitim Müdürü Arslan, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen, çok değerli ve çok çalışkan bir Başkan. Bunu gerek belediye gerek kentin tanıtımı gerekse de gençlere ve eğitime yönelik çalışmalarda görmek çok kolay. Erzurum ve bölgenin kalkınması için önemli projelerin hayata geçirilmesi konusunda yoğun gayret sarf ediyor" diye konuştu. Erzurum Gençlik Meclisi Başkanı Murat Güler de, "Gençlik Meclisi olarak bizler, Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu. 2016 yılı faaliyet planlarına ilişkin bilgi veren Güler, şunları söyledi: "2016 yıllı çalışma planımız da önceliği lise ve üniversite öğrencilerine verdik. Bunun için Lise ve Üniversite Gençlik Meclisi Komisyonları'nı oluşturuyoruz. Bu komisyonlar, Gençlik Meclisi ile üniversite ve liseler arasındaki koordinasyonu sağlamada önemli rol oynayacak." Ziyarette Gençlik Meclisi Yöneticileri, İl Milli Eğitim Müdürü Arslan'a Büyükşehir Belediyesi'nin yayınladığı kültür kitaplarını da hediye etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Arslan Mehmet Sekmen Murat Güler Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title