Haberler

Erzurum Gaspçıya Vatandaş Dayak Attı, Polis Kurşun

Gaspçıya vatandaş dayak attı, polis kurşunERZURUM'da 4 kişiden bıçakla para ve kıymetli eşyasını gasp ettikten sonra kaçmaya çalışan 29 yaşındaki Ahmet Yaşar Köse'yi polis bacağından vurarak etkisiz hale getirdi.

Gaspçıya vatandaş dayak attı, polis kurşun

ERZURUM'da 4 kişiden bıçakla para ve kıymetli eşyasını gasp ettikten sonra kaçmaya çalışan 29 yaşındaki Ahmet Yaşar Köse'yi polis bacağından vurarak etkisiz hale getirdi.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında merkez Yakutiye ilçesindeki Yukarı Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Palerium Alışveriş Merkezi'nde bıçağını çeken Ahmet Yaşar Köse, 4 kişiden para ve kıymetli eşyalarını aldı. Köse, kendini yakalamak isteyenlere elinde bıçağıyla saldırdı. Yaklaşık 100 metre kaçan Köse'ye, Yukarı Mumcu Caddesi'nde vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar Ahmet Yaşar Köse'ye el arabası, sandalye, sopa ve tekmelerle vurdu. Yaklaşık 30 kişi Ahmet Yaşar Köse'yi durduramayınca bu kez olay yerine gelen polis önce havaya ateş açtı. Kaçışırken bağıran ve etrafındakilere bıçak savurmaya devam eden Ahmet Yaşar Köse'yi polis bacağından vurdu.

Çevredekilerin linç girişiminden kaçmak için bir pideci dükkanına giren Köse'ye sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Pidecinin önünde polis yoğun önlem aldı, Köse'yi arka kapıdan çıkararak hastaneye götürdü. Olayda Köse'nin bıçakladığı 2 kişi de ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ahmet Yaşar Köse'nin bonzai kullandığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yaşar Yakutiye 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title