Haberler

Erzurum Dozeri ile Göle Uçan Operatörün Cesedi Çıkarıldı

Dozeri ile göle uçan operatörün cesedi çıkarıldı ERZURUM'un Oltu İlçesi'nde yapımı devam eden Ayvalı Barajı inşaatında çalışan operatör 65 yaşındaki Fehmi Akşam, dozerle birlikte kayarak göle uçtu.

Dozeri ile göle uçan operatörün cesedi çıkarıldı

ERZURUM'un Oltu İlçesi'nde yapımı devam eden Ayvalı Barajı inşaatında çalışan operatör 65 yaşındaki Fehmi Akşam, dozerle birlikte kayarak göle uçtu. Operatör Akşam'ın cesedini balık adamlar güçlükle buldu.

Olay bugün saat 09.30 sıralarında Ayvalı Barajı'nda meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde su tutulmaya başlanan Oltu Ayvalı Barajı inşaatında çalışan evli ve 4 çocuk babası Fehmi Akşam kumlu zeminde dozerin kayması ile birlikte göle sürüklendi. Dozerle birlikte suyun derinliğinde kaybolan operatörün kurtarılması için çalışmalar başlatıldı. İhbar üzerine bölgeye Artvin ve Erzurum'daki Arama ve Kurtarma ekipleri sevk edildi. Balık adamların çalışması sonucu operatör Fehmi Akşam'ın cansız bedeni kısa sürede bulundu. Arama ve Kurtarma ekipleri dozer içerisinde sıkışan Akşam'ın cesedini dozerin kapısını kırarak saat 14.30'da çıkarabildi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Oltu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Ayvalı Oltu Göle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title