Haberler

Erzurum Dolar Bozduranı Güzelleştiriyorlar

Dolar bozduranı güzelleştiriyorlarErzurum'da 'Çocuk gelinlere hayır' kampanyası ile uluslarası ödüle layık görünler kuaför Ahmet Kemal Özerbaş, 500 doları Türk lirasına çevirip makbuzunu getiren müşterilerine ücretsiz saç kesimi ve makyaj yapıyor.

Dolar bozduranı güzelleştiriyorlar

Erzurum'da 'Çocuk gelinlere hayır' kampanyası ile uluslarası ödüle layık görünler kuaför Ahmet Kemal Özerbaş, 500 doları Türk lirasına çevirip makbuzunu getiren müşterilerine ücretsiz saç kesimi ve makyaj yapıyor. Özerbaş, "Ukrayna'da 2012 yılında düzenlenen 'saç tasarım' yarışmasına Erzurum'dan katılan 9 kişilik Türk kuaför ekibinin, 'çocuk gelinlere hayır' konulu gösterimiz büyük ilgi görmüş ve ayakta alkışlandık. Çocuk da olsa tüm gelinlerin saçı kuaför salonlarında yapılıyor ama bizler çocukların saçlarını değil, 500 dolarını bozdurup gelen kadınlarımızın saçlarını ücretsiz kesip, makyajını yapmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kemal Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title