Haberler

Erzurum Devlet Tiyatrosunda "Buzlar Çözülmeden" Adlı Oyun Sahnelenecek

Erzurum Devlet Tiyatrosu’nda “Buzlar Çözülmeden” adlı oyun sahnelenecek.

Erzurum Devlet Tiyatrosu'nda "Buzlar Çözülmeden" adlı oyun sahnelenecek.

Cevat Fehmi Başkut'un yazdığı, Prof. Dr. Pınar Aras'ın Rejisörlüğünü yaptığı "Buzlar Çözülmeden" adlı oyun ilk olarak 22 Ekim 2015 Perşembe günü saat 19.30'da sahnelenecek. 3 hafta süreyle tiyatro severler izleyebilecek.

Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürü Levent Aras, "Erzurum seyircisine yeni bir oyunla merhaba diyoruz. 1997 yılından bu yana perde açan Erzurum Devlet Tiyatrosu 2015-2016 sezonuna ikinci oyunuyla merhaba diyor. İlk oyun Reşat Nuri Güntekin'in yazdığı "Hülleci" adlı oyunla seyircinin karşısına çıkmıştık. Şimdi ise Cevat Fehmi Başkut'un yazdığı "Buzlar Çözülmeden" adlı oyun seyircimizle buluşmak üzere. Oyunun yönetmenliğini Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pınar Aras yaptı." dedi.

Pınar Aras'ta, "Ben aslında yıllardır buradayım. Devlet Tiyatrosundaki hikaye deneyimi benim için bir ilk oldu. Çünkü Erzurum karı ile buzu ile Cevat Fehmi Başkut hocanın oyunuyla tekstiyle sıcacık ve başka bir tiyatrol anlam yüklemek istedik. Umarım izleyicisi bol bir oyun olur." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cevat Fehmi Başkut Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title