Haberler

Erzurum'daki Bıçaklı Kavgaya İlişkin Dava

İki aile arasında çıkan, bir kişinin öldüğü ve 5 kişinin de yaralandığı kavgada kullanıldığı iddia edilen yemek bıçakları duruşma salonuna getirildi.

Erzurum'da pazarcılık yapan iki aile arasında çıkan ve bir kişinin öldüğü, 5 kişininde yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin davanın görülmesine devam edildi.

Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Veysel ve Köksal Sarıkaban, sanık ve mağdur yakınlarıyla tarafların avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti başkanı Saim Köroğlu, duruşmada adli emanette bulunan iki ekmek bıçağını gösterip, sanıklara bu bıçağı olayda kullanıp, kullanmadıklarını sordu.

Sanık Veysel Sarıkaban, gösterilen bıçakların kendi tezgahlarında kullandıkları bıçaklar olduğunu ancak olay sırasında kendisinin bıçak kullanmadığını belirtti.

Sanık Köksal Sarıkaban da olay tarihinde kendisinin kullandığı bıçakların bunlar değil, biraz daha küçüğü olduğunu söyleyerek, tahliyelerini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanıkların üzerilerine atılı suçu işlediklerine ilişkin kuvvetli suç şüphesi gösteren delil ve belgelerin bulunduğuna karar vererek duruşmayı erteledi.

Olay

Yunus Emre Mahallesi'nde pazarcı esnafları arasında 12 Haziran 2013'te çıkan kavgada Kadir Yalçın hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title