Haberler

Erzurum'da Yoğun Kar Yağışı

Güncelleme:

Erzurum'da akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu.

Erzurum'da yoğun kar yağışı- Kentte akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ulaşımda aksamalara neden olduERZURUM (AA) - Erzurum'da etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi.Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sisteminin etkisi altına giren bölgede, kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor.Kentte öğleden sonra etkisini artıran yoğun kar yağışı ve rüzgar nedeniyle tipi oluştu. Görüş mesafesinin kısa olması ve kar yağışı nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar meydana geldi.Bazı sürücüler, trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaşlar da yolda kalan araçları iterek, sürücülerin ilerlemesini sağladı. Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde ise öğrenciler kartopu oynadı.Kar kalınlıkları kent merkezinde 6, Palandöken Kayak Merkezi'nde 11, Konaklı Kayak Merkezi'nde ise 15 santimetre ölçüldü.Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının bir hafta boyunca etkili olacağını bildirerek, özellikle gizli buzlanmaya karşı sürücüleri uyardı. - Erzurum kent merkezi ve üniversite içinden görüntü- Vatandaşlardan görüntü- Detaylar

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title