Haberler

Erzurum'da Yerel Yönetim Konferansı Düzenlendi

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Gelişim Derneği tarafından düzenlenen yerel yönetim konulu konferansında konuştu. Dernek binasından düzenlenen konferansta, Palandöken Gelişim Derneği'nin faaliyetlerinin yer aldığı mini bir sinevizyon gösterisi sunuldu.

Başkan Orhan, güzel bir amaç uğruna bir araya gelerek cemiyet oluşturan Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı'nın şahsında yönetim kurulu üyelerini ve dernek mensuplarını tebrik etti. Başkan Orhan, "Yaptığınız etkinliklere baktığımızda cemiyet ruhuyla bir arayla gelerek, belli bir amaç ve hedef doğrultusunda yaptığınız güzel çalışmalar bizleri heyecanlandırıyor. Meslek edindirme kurslarına varıncaya kadar düzenlediğiniz etkinlileri ve şehrimizde istihdama katkı sunacak faaliyetlerinizi takdirle karşılıyorum" dedi.

Konferansta kendisini tanıtarak, ilçesinin barındırdığı potansiyeller hakkında da bilgi veren Başkan Orhan, Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından birisi olduğuna vurgu yaparak, "Kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençlere ayrı bir önem veriyor. Bugün Türkiye'de yerel yönetimlere ve merkezi hükümet ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki milletvekillerine baktığımızda çok sayıda genç kardeşimizin söz sahibi olduğunu ve etkin görevlerde bulunduğunu görebiliriz. Bu tablo ak siyasetin ve sayın cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği önemin ifadesidir" diye konuştu.

Gençliğin verdiği enerji, dinamizm ve heyecanla çalıştıklarına işaret eden Başkan Orhan, çözüm odaklı hizmet anlayışıyla bir yandan sorunları çözüp, diğer yandan yeni projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Orhan, ayrıca ilçede yaptığı hizmetler ile sosyal, kültürel ve sportif belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla ilgili de katılımcılara bilgi verdi. Konferansın sonunda katılımcıların sorularını cevaplandıran Başkan Orhan'a, Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Cevdet Orhan Palandöken Türkiye Aziziye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title