Haberler

Erzurum'da Teröristlerin 3 Tırı Ateşe Vermesi

Erzurum'da bölücü terör örgütü PKK üyesi bir grup tarafından 3 tırın yakılmasının ardından kapatılan karayolu yeniden ulaşıma açıldı.

Erzurum'da bölücü terör örgütü PKK üyesi bir grup tarafından 3 tırın yakılmasının ardından kapatılan karayolu yeniden ulaşıma açıldı.

Alınan bilgiye göre, Erzurum'un Şenkaya ve Oltu ilçeleri ile Ardahan'ın Göle ilçesi arasındaki karayolu, dün öğlen saatlerinde gerçekleşen olayın ardından güvenlik gerekçesiyle ulaşıma kapatılmıştı.

Karayolu, yakılan 3 tırın kaldırılması ve yol boyunca güvenliğin arttırılmasının ardından akşam saatlerinde araç trafiğine açılırken, teröristlerin yakalanması için güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonların ise sürdüğü öğrenildi.

Erzurum'un Şenkaya ve Oltu ilçeleri ile Ardahan'ın Göle ilçesi arasında ulaşımın sağlandığı karayolunu kesen bölücü terör örgütü PKK üyesi bir grup, propaganda yaptıktan sonra 3 tırı ateşe vermişti.

Kaynak: AA / Yerel

Şenkaya Erzurum Ardahan Oltu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title