Haberler

Erzurum'da Meydan Muhaberesi Gibi Aşiret Kavgası

Erzurum’da birbirleriyle akraba olan aynı aşiret mensupları arasında ev yüzünden çıkan ve yaklaşık 300 kişinin karıştığı kavga adeta meydan muhaberesine döndü, mahalle savaş alanını andırdı.

Erzurum'da birbirleriyle akraba olan aynı aşiret mensupları arasında ev yüzünden çıkan ve yaklaşık 300 kişinin karıştığı kavga adeta meydan muhaberesine döndü, mahalle savaş alanını andırdı. 3'ü polis çok sayıda yaralının olduğu arbedeye müdahale etmek için polis ekipleri havaya ateş açtı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Palandöken ilçesi Su deposu semtinde meydana geldi. İddiaya göre, aynı aşiretten birbirlerine akraba Çelik ailesinden dayı ve yeğen arasında boş bir ev yüzünden kavga çıktı. Daha sonra kavgaya diğer aşiret mensuplarınında dahil olması üzerine yaklaşık 300 kişi birbirine girdi. Taş, sopa ve kesici aletlerin kullanıldığı kavgaya müdahale için çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi olay yerine sevk edildi. Adeta savaş alanına dönüşen mahallede polis ekipleri tarafları etkisiz hale getirebilmek dakikalarca havaya ateş açtı.

Olayda atılan taşlardan 3 polis ve taraflardan çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla meydan muhaberesinin yaşandığı mahalleden güç şartlar altında çıkarılarak hastaneye taşındı.

Kavganın yaşandığı mahalleye gelen İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün talimatıyla olaya karışan çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Polis ekipleri mahallede ve yaralıların kaldırıldığı hastanelerde geniş güvenlik önlemi alarak yeni bir olayın yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Palandöken Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title