Haberler

Erzurum'da Ki Öğrencilerden Tahtaya "Vali Babamız Sınıfımıza Hoş Geldiniz "Yazısı

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum'da kendisini sosyal medyadan yakından takip eden bir öğretmen ve öğrencilerin okulunu ziyaret etti. Okuldaki öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Vali Kahraman, öğrencilere hikaye kitabı hediye etti

Vali Süleyman Kahraman, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen, "İran-Türkiye Ekonomik İşbirliğinde Yeni Dönem" konulu seminerin ardından kendisini sosyal medyadan yakından takip eden Erzurum Sabancı İlkokul öğretmeni Tahsin Araz'ın ve sınıfının yoğun daveti üzerine Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ın da izni ile okula gitti. Vali Kahraman okuldaki eğitimcilerin öğretmenler gününü kutlayarak hediye verdikten sonra Tahsin Öğretmen'in sınıfına giderek burada merakla bekleyen minik öğrencilerle buluştu. Öğrencilere hikaye kitabı hediye eden Vali Kahraman yoğun ilgi ile karşılandı.

Okuldaki akıllı tahtaya "Vali Babamız Sınıfımıza Hoş Geldiniz" yazısı ile alkışlar arasında karşılanan Vali Kahraman, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin eğitim sonrası meslek seçmeleri konusunda görüşlerini alan Vali Kahraman, bir çok öğrenciden "Vali Olacağım" sözünü aldı. Vali olmak için çalışmak gerektiğini söyleyen Vali Süleyman; "sizler çok şanslısınız. Öncelikle ben sizlerden daha küçük yaşta öksüz ve yetim kaldım. Annem babam olmadan eğitimimi tamamladım. Biz sizin yaşınızda iken, bu imkanlara da sahip değildik. Ama çok çalıştım ve başardım inanıyorum ki; sizlerde geleceğin Valisi, avukatı, doktoru olacaksınız." Dedi öğrencilerin sıralarını tek tek gezerek öğrencilere hikaye kitabı hediye eden Vali Kahraman, başarılar diledi.

Sınıftan ayrılmadan önce öğrencilerin Vali Kahraman'a sarılmak istediklerini söyleyen sınıf öğretmeni Tahsin Araz, Vali Kahraman'dan müsaade istedi. Bunun mutluluk verici olduğunu dile getiren Vali Kahraman öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Vali Kahraman'ı çok seven öğrenciler kendisiyle sarılabilmek için yarıştılar. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kahraman Erzincan Erzurum İran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title