Haberler

Erzurum'da Hentbol Heyecanı Başlıyor

Türkiye Hentbol 2. Ligi’nde Erzurum’u temsil edecek olan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Pazar günü sahaya çıkıyor.

Türkiye Hentbol 2. Ligi'nde Erzurum'u temsil edecek olan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Pazar günü sahaya çıkıyor. Hentbol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele edecek olan Termalspor, 16 Kasım Pazar günü Gümüşhane Polis Gücüspor'u ağırlayacak. İç saha maçlarını Ilıca'da oynayacak olan Termalspor, 8 takımlı grupta Play Off gruplarına kalmak için ilk dörde girmenin mücadelesini verecek.

ERZURUMLUOĞLU: İDDİALIYIZ

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, lige iddialı hazırlandıklarını belirterek, grubu birinci bitirmek için çalışacaklarını söyledi. Sezon öncesi verimli ve başarılı bir çalışma dönemi geçirdiklerinin altını çizen Erzurumluoğlu, "Takım kurgumuzda istediğimiz set oyunlarını yapabiliyoruz ve uyum içinde çalışan bir ekibimiz var. Ofansif oyunu çok iyi sahaya yansıtan bir kadroya sahibiz. Sezon öncesi grubumuzda yer alan takımlarla Gümüşhane'de katıldığımız turnuvadan şampiyonlukla ayrılmamız, grubun iddialı takımlarından bir olduğumuzun en büyük göstergesi. İnanmış ve başarıya aç olan bir ekiple yola çıkıyoruz. İnşallah Erzurum'u ve Aziziye'yi en güzel şekilde temsil ederek, birinci lig hedefimize ulaşacağız." dedi.

GÜLAKAR, SPORSEVERLERİ MAÇA DAVET ETTİ

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, tüm sporseverleri maça davet etti. Gülakar, "Pazar günü saat: 11: 00'de Ilıca'da karşılaşacağımız Gümüşhane Polis Gücüspor maçında tüm Erzurumluları ve sporseverleri takımımızın yanında görmek istiyoruz. Erzurum'u hentbolda Türkiye gündemine taşıyacak ekibimize güveniyoruz. İnşallah iyi bir başlangıç yaparak, taraftarlarımıza ligin ilk maçında güzel bir galibiyet hediye ederiz." ifadelerini kullandı.

B GRUBUNDA 8 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol 2. Ligi B Grubu'nda, Gümüşhane Polis Gücü, Erzincan Gençlik ve Spor, Amasya 1957 Suluovaspor, Ordu Gençlerbirliği, Samsun Tekkeköy Gençlik ve Spor, Tokat Hentbol ve Rize Karadenizspor ile mücadele edecek.

16 Kasım Pazar günü evinde Gümüşhane Polis Gücüspor maçıyla lige başlayacak olan Termalspor, 28 Aralık Pazar günü yine evinde Rize Karadenizspor maçıyla ilk yarıyı noktalayacak. Hentbol 2 Ligi'nde ikinci devre maçları 18 Ocak 2015'te başlayacak ve 01 Mart Pazar günü sona erecek. Daha sonra oynanacak Play Off grup maçlarının ardından 4 gruptan iki takım Hentbol 1. Ligi'ne yükselecek.

DÜZGÜN MARKETLER GRUBU SPORSOR OLDU

Düzgün Marketler Grubu, Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımına sponsor oldu. İşadamı Orhan Düzgün ile bir araya gelen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, 2014-2015 sezonu için sponsorluk sözleşmesi imzaladılar. Termalspor, bu sezon maçlara üzerinde Düzgün Marketler Grubu göğüs reklamının yer aldığı formalarla çıkacak. Başkan Orhan ile Kulüp Başkanı Gülakar, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı işadamı Orhan Düzgün'e teşekkür ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhane Türkiye Aziziye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title