Haberler

Erzurum'da Hastane Çalışanlarına KUYAP Eğitimi

Güncelleme:

Erzurum'da hastane çalışanlarına KOBİ Çalışan ve İşverenlerin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğini Arttırma Projesi (KUYAP) kapsamında eğitim verildi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ETSO) yapılan yazılı açıklamada, ETSO tarafından yürütülen projenin Özel Buhara Hastanesi çalışanlarına anlatıldığı bildirildi.

Hastane Hizmetiçi Eğitim Salonunda düzenlenen eğitime, kurumun çeşitli birimlerinde görev yapan 25 personelin katıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"ETSO bünyesinde faaliyet gösteren Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi A.Ş. (ABİGEM) Genel Müdürü ve KUYAP Eğitmeni Prof. Dr. Osman Demirdöğen tarafından verilen eğitimlerde katılımcılara, Değer Yaratma ve İşletme Değer Zinciri, Pazarlama Stratejisi ve Pazarlama Planı, Konumlandırma, Etkinlik ve Pazara Nüfus Etme, Ekonomik ve Finansal Kontrol Araçları, İnovasyon, Fiyatlandırma Teknikleri ve Maliyet Analizi ile Organizasyon ve İnsan Kaynakları Yönetimi konularında önemli bilgiler aktarıldı. Eğitim programının sonunda katılımcılara sertifika verildi." - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title