Haberler

Erzurum'da Fetö'den 12 Esnaf Tutuklandı, 5 Zabit Katibi Gözaltına Alındı

Erzurum’da, "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına himmet toplanması faaliyetlerini yürüttükleri" iddia edilen ve örgütün "mütevelli heyeti üyesi" oldukları iddiasıyla mahkemeye sevk edilen 21 esnaf ve iş adamından 12’si tutuklandı.

Erzurum'da, "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına himmet toplanması faaliyetlerini yürüttükleri" iddia edilen ve örgütün "mütevelli heyeti üyesi" oldukları iddiasıyla mahkemeye sevk edilen 21 esnaf ve iş adamından 12'si tutuklandı. 5 zabit katibi de gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, gözaltına alınan 21 esnaf adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 12'si, cumhuriyet savcılığındaki sorgularının ardından çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Diğer 9 şüpheli ise adli kontrol hükümleri uygulanarak salıverildi.

Öte yandan FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 5 zabıt katibi de gözaltına alındı. Zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title