Haberler

Erzurum'da Esrar Operasyonu

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 20 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Ilıca Uygulama noktasında bulunan polis kontrol noktasında içerisinde M.S. isimli şahsın bulunduğu otomobilde sürücüsünün şüpheli hareketleri üzerine arama yapıldı. Uyuşturucu madde arama köpeği marifeti ile yapılan aramada uyuşturucu madde arama köpeğinin aracın bagaj bölümünde bulunan LPG tankına tepki vermesi üzerine, aracın LPG tankında uyuşturucu madde gizlenebileceği düşüncesiyle yapılan kontrollerde, LPG tankının aracın arka koltuğuna gelen kısmı üzerinde yaklaşık 15x15 cm boyutlarında kapak olduğu ve bu kapağın iki adet vida ile LPG tankına tutturulduğu, ayrıca kapağın kenarlarına uyuşturucu madde arama köpeğinin koku almasını engellemek amacıyla plastik silikon maddesi çekildiği belirlendi. LPG tankı üzerinde bulunan kapak anahtar marifeti ile açıldığında; içerisinde üzerleri kokusunu gizlemek amacıyla koli bandı ile defalarca sarılı halde 20 paketten oluşan piyasa değeri yaklaşık 40 bin 500 TL olan, toplam ağırlığı 20 kilo 286 gram uyuşturucu toz esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak şüpheli M.S. "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Erzurum E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Ilıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title