Haberler

Erzurum'da "Disiplin ve Komisyon İşlemleri" Konulu Seminer

Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından “Disiplin ve Komisyon İşlemleri” konulu eğitim semineri toplantısı Erzurum’da yapıldı.

Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından "Disiplin ve Komisyon İşlemleri" konulu eğitim semineri toplantısı Erzurum'da yapıldı.

Palandöken'de bir otelde düzenlenen ve Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından "Disiplin ve Komisyon İşlemleri" konulu eğitim semineri üç gün sürdü.

Seminere Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Erol, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Tetik Hakimi Ömer Faruk Nursaçan, Tetik Hakimi Hasan Akçeviz, Hakim, Cumhuriyet Savcıları, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi, Ceza Evi İcra, İdari İşler ve Denetimli Serbestlik Şube Müdürleri katıldı.

Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Tetik Hakimi Ömer Faruk Nursaçan, Tetik Hakimi Hasan Akçeviz tarafından verilen seminerde görev yapan Yazı İşleri Müdürlerine eğitim semineri uygulamasında disiplin soruşturmalarının yürütülmesinde ve disiplin kurallarına gönderilen soruşturma dosyaları ile Komisyon atamalı personel işlemlerinde eksikliklerin bulunması konularına yer verildi.

Seminer, Ankara başta olmak üzere, Diyarbakır, Bursa, kayseri, Trabzon, Samsun ve Van ve Erzurum'da verildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adalet Bakanlığı Palandöken Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title