Haberler

Erzurum'da "Balık Şenliği" Düzenlenecek

Palandöken Belediyesi tarafından "balık şenliği" düzenlenecek.

Palandöken Belediyesi tarafından "balık şenliği" düzenlenecek.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek şenliğin yarın saat 13.00'te Erzurum AVM önü, Yıldızkent Selimiye Cami önü, Yenişehir büyük TEMA önü olmak üzere üç farklı noktada yapılacak.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı açıklamada, balık-ekmek şenliği için gerekli hazırlıkları tamamladıklarını ifade ederek, etkinliğe daha geniş bir platformda kentteki tüm mahallelerin katılarak destek vermesini beklediklerini vurguladı.

Büyük bir katılım olacağına inandıklarını vurgulayan Bulutlar, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 4 bin kişiye deniz balığı ile alabalık mangalarda ve kızartılarak dağıtılacak. Sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımızı bu tür etkinliklerle buluşturarak, birlik ve beraberliğin tesisini sağlıyoruz. Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ve Ege İhracatçılar Birliği işbirliğiyle kendi ellerimizle servis yaparak, ülkemizin zirvesi olan Erzurum'da halkımıza balık yedirmek istiyoruz. Bu vesileyle tüm Erzurum halkını şenliğe davet ediyorum." - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Palandöken Yenişehir Selimiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title