Haberler

Erzurum'da Av Sezonu 23 Ağustosta Başlayacak

Erzurum'da 2014 2015 av sezonu, birinci grup avına izin verilen bıldırcın, üveyik ve tahtalı avı ile sınırlı olmak üzere, 23 Ağustos 23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Erzurum'da 2014-2015 av sezonu, birinci grup avına izin verilen bıldırcın, üveyik ve tahtalı avı ile sınırlı olmak üzere, 23 Ağustos-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Pasinler Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Cengiz Deren, avlanmasına izin verilen bıldırcının avcı başına günlük 10 adet olarak belirlendiğini, avcıların izin verilen günlerde ve limitlerde avlanmalarının sürdürülebilirlik açısından dikkate alınması gerektiğini söyledi.

Avcı üyelerinin kısa zamanda avlanma için istenilen evrakları tamamlamaları gerektiğini hatırlatan Deren, avlanmasına izin verilen günlerin çarşamba, cumartesi, pazar günleri ve resmi tatil günleri ile idari  tatil günleri olduğunu kaydetti.

Deren, kurallara uymayan avcılar hakkında, Milli Parklar Av Yaban Hayatı Koruma Şube Müdürlüğü'nce yapılan kontroller doğrultusunda cezai işlem uygulanacağını belirtti. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Pasinler Avcılar Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title