Haberler

Erzurum'da AK Parti Belediye Meclis Üyelerinin İstifası

AK Parti Erzurum İl Başkanı Yeşilyurt: "Seçim yaklaştıkça Tekman ve Karayazı ilçelerinde üyelerimize karşı baskı oluşmaya başladı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Cumhurbaşkanı seçimi yaklaştıkça Tekman ve Karayazı ilçelerinde üyelerine karşı baskı oluşmaya başladığını belirterek, Karayazı'da 3 ve Tekman'da bir belediye meclis üyesinin istifa ettiğini söyledi.

Yeşilyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın mitinginde yaptığı konuşmada, Erzurum'da bazı ilçelerde parti meclis üyelerinin istifaya zorlandığını söylediğini hatırlattı.

Tekman ve Karayazı ilçelerinde parti üyelerinin tehdit edildiğini vurgulayan Yeşilyurt, "Seçim yaklaştıkça bu ilçelerde üyelerimize karşı baskı oluşmaya başladı. 'Adayımız Selahattin Demirtaş'a şu kadar oy çıkmazsa para cezası uygulayacağız' şeklinde tehdit alıyoruz. Bu baskılar nedeniyle Karayazı'da 3, Tekman'da bir üyemiz olmak üzere 4 üyemiz istifa etti" diye konuştu.

Yeşilyurt, ilçe başkanlarının görevlerinin başında olduğunu sözlerine ekledi. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Yeşilyurt Ak Parti Erzurum Tekman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title