Haberler

Erzurum'da "Ab ve Türkiye Arasında Sivil Toplum Diyaloğu Projesi" Tanıtım Toplantısı Düzenlenecek

Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi tarafından “AB ve Türkiye Arasında Sivil Toplum Diyaloğu IV Projesi” toplantısı düzenleneceği belirtildi.

Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi tarafından "AB ve Türkiye Arasında Sivil Toplum Diyaloğu IV Projesi" toplantısı düzenleneceği belirtildi.

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından Türkiye ve AB Sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla Katılım öncesi mali yardım çerçevesinde finanse edilen "AB ve Türkiye Arasında Sivil Toplum Diyaloğu IV Projesi" toplantısının 21 Nisan 2015 günü saat 10.30'da Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salonda yapılacağı bildirildi.

Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi tarafından ildeki sivil toplum kuruluşlarının hibe desteğinden daha etkin bir şekilde yararlanabilmeleri için düzenlenecek Avrupa Birliği Uyum Danışma Yönlendirme Kurulu toplantısına İlçe kaymakamlıkları, İl Müdürlüklerinin yanı sıra Erzurum'da faal durumda bulunan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının davet edildiği öğrenildi.

Toplam bütçesi 11 milyon Avro olan hibe programları kapsamında yaklaşık 75 projeye hibe desteği sağlanacak. Proje başına hibe desteği en az 50 bin en fazla 15 bin avro olacağı belirtildi. Hibe desteğine Türkiye de faaliyet gösteren ve uygunluk kriterlerini karşılayan kuruluşlar başvurabileceği gibi AB üye ülkelerinde faaliyet gösteren uygun başvuru sahiplerinin de başvuru yapabileceği belirtildi.

)MÇ-AT-Y) - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title