Haberler

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okullarına bin 497 öğrenci kayıt yaptırdı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okullarına bin 497 öğrenci kayıt yaptırdı.

Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaptığı yazılı açıklamada, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi ve sporu sevdirmek amacıyla açılan, yaz spor okullarına kayıtların fazla olmasının kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü koordinesinde açılan kurslara büyük bir özveri ile yürütüldüğünü ifade eden Sekmen açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

"Yaz spor okullarına bu yıl rekor bir katılım sağlandı. Bin 497 yavrumuz sporun kardeşlik ruhuyla sevdikleri branşta teorik ve pratik eğitimden geçirildi. Kış ve salon sporlarında çok iyi bir konuma gelmek için sürekli araştırma yapıyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisiyiz. Yaz spor okullarının bir diğer amacı da spor branşlarının altyapısına yeni yıldızları kazandırmaktır. Bu sene yürütülen bu çalışmada gelecek vaat eden öğrencilerin kulüplere kazandırılması için özel bir çalışma yaptık. Böylelikle futbol, yüzme ve diğer branşlarda yüksek başarı gösteren yeni yetenekler keşfedildi. Futbol, voleybol, basketbol, tenis ve yüzme branşlarında açılan kurslara katılan öğrencilerimize alanında en iyi olan 20 eğitmen ve antrenör tarafından kurslar verildi. Kurslara katılanlara ise çeşitli malzeme yardımlarında bulunuldu." - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Sekmen Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title