Haberler

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Yakutiye Belediyesi tarafından açılan yeni yola Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın isminin verilmesi kararlaştırıldı.

Gündeme ilişkin maddelerin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda konuşan Küçükler, Kırmacı, Sultanmelik, Hasanibasri ve Habibefendi mahallelerini birbirine bağlamak üzere, Yakutiye Belediyesi tarafından yapılan yeni yolun hizmete açılmasından dolayı ilgili belediyeye teşekkür etti.

Küçükler, yapılan yeni yolun şehrin trafik yükünü hafifletecek önemli bir noktada olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Böylesine önemli bir çalışma yürüttüğü için Yakutiye Belediyesi'ne teşekkür ederim. Çünkü şehrin önemli bir noktasındaki trafik yükünü hafifletecek bir proje. Yakutiye Belediye Meclisi, açılan yeni yola Prof. Dr. Recep Akdağ isminin verilmesi kararını almış. Bizler de bu kararı yerinde bularak Büyükşehir Belediye Meclisi olarak alınan söz konusu kararı görüşüp oy birliği ile kabul ettik. Erzurum'a hayırlı olmasını dilerim."

Öte yandan, meclis gündemine sonradan alınan, Erzurum Atlıspor Kulübü'ne 10 bin TL yardım yapılması teklifi de oy birliğiyle kabul edildi.

Küçükler, ata sporu ciridin yaşatılması ve Erzurum'un, dünyanın cirit merkezi haline getirilmesi için yapılan çalışmaların desteklenmesi gerektiğini belirterek, "Adana'da düzenlenen Türkiye Cirit Şampiyonası'nda birinci olan kulübümüze yardım etmemiz gerekli. Sadece Büyükşehir Belediyesi değil, bütün belediyeler cirit sporunu gelecek nesillere aktarmak için çalışan kulüplere yardım etmeli. Cirit takımlarımızı, imkanlar doğrultusunda desteklemeli' diye konuştu.

- ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title