Haberler

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen Horasan'da

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Horasan’ı ziyaret etti.

Erzurum  Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Horasan'ı ziyaret etti.

AK Parti Horasan İlçe Başkanlığı merkez ve köy muhtarlarının katıldığı bilgilendirme ve istişaret toplantısı düzenledi.

İlçe başkanlığındaki toplantıya, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İlçe Başkanı Erdal Akdağ, encümen üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile partililer katıldı.

Akdağ, teşkilat olarak Erzurum Büyükşehir Belediyesini arkasına alarak ilçedeki sorun ve sıkıntıları çözmek için fırsat buldukça bu tür toplantıları yapacaklarını söyledi.

Sekmen de "Horasan ilçe merkezini ve köylerinin sorunlarını, sıkıntıları ve problemleri yerinde görmek, incelemek, koordinasyonu sağlamak için burda bulunmaktayım" dedi.

Köy ana yolları, içme suyu ve altyapı alanlarında çalışma yapacaklarını anlatan Sekmen, Değirmenler köyüne giderek incelemelerde bulundu. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Sekmen Erzurum Horasan Akdağ Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Sebahattin yılmaz:

Sayın Başkanım,Horasan''da Belediye Başakanı Abdulkadir Aydın''la ilçe sorunlarını konuşmak ve onunla esnafı,köylüyü,halkı,muhtarları dolaşmak daha şık olmazmıydı...Hizmet gelecekse parti gözetmeksizin yapmak lazım..zaten AK Partiye düşünce olarak uzak da değil Abdulkadir Aydın....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title