Haberler

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

30 Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti'den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Mehmet Sekmen, bugün mazbatasını alarak görev başı yaptı.

Beraberindeki çok sayıda partili, ilçe belediye başkanları ve AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ile birlikte Erzurum Adliyesi'ne giden Mehmet Sekmen, mazbatasını aldı. Katılımın oldukça fazla olması nedeniyle hakimin odasına sığmayan kalabalık, duruşma salonunda düzenlenen mazbata törenine katıldı. Duruşma salonunda mazbatasını alan Sekmen, "Şehrimize hayırlı olsun. Erzurum ve Erzurumluya hizmet için elimizden gelen çalışmayı, performansı yapacağız. Allah bizleri utandırmasın" dedi.

Başkan Sekmen ve beraberindekiler, daha sonra gazetecilerle Erzurum Adliyesi önünde toplu fotoğraf çektirdiler. Mazbatasını alan Başkan Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne geçerek 2 dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Küçükler'den görevi devraldı.

MEHMET SEKMEN KİMDİR?

25 Ocak 1958'de Erzurum İspir'de doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Hava'dır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. Kamu ve özel sektörde yöneticilik yaptı, serbest muhasebeci olarak çalıştı. Özel bir şirkette finansman yöneticiliği yaptı. Daha sonra kendi aile firmasında yönetici olarak iş yaşamını sürdürdü. Bir dönem Samandıra, iki dönem Kartal Belediye Başkanlığı görevine seçilerek bu görevleri yürüttü. Ayrıca bölgedeki birçok kültür ve sanat derneklerine öncülük ederek, dernek çalışmalarına katıldı ve bu derneklerde üyelik ve başkanlık görevleri üstlendi. Kartal Spor Kulüp Başkanlığı ve 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı görevlerinde bulundu. 22. dönem İstanbul Milletvekili olan Sekmen, orta düzeyde İngilizce biliyor. Sekmen, evli ve 4 çocuk babası. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Adliyesi Mehmet Sekmen Ak Parti Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title