Haberler

Erzurum'da Korkunç Kaza! At Arabadan İçeri Girdi

Güncelleme:

İçerisinde 4 kişinin bulunduğu hafif ticari aracın at arabasına çarpması sonucu meydana gelen kazada at aracın ön camından içeri girdi.

Erzurum'da bir şoför aniden yola çıkan ve sürücüsü bulunmayan at arabasına çarptı. At, içerisinde 4 kişinin bulunduğu hafif ticari araçtan içeri girdi. At telef olurken, 4 kişi mucize eseri hafif şekilde yaralandı.

ARABA, ATLA BİRLİKTE OTOPARKA GETİRİLDİ

Kaza yerine giden Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi Müdürlüğü ekiplerinin bilgi vermesi üzerine olay yerine çekici ile giden Can Kara yediemin işletme sahibi Cabbar Kara, atı hurdaya dönen arabadan çıkaramayınca birlikte otoparka getirdi.

"NE BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜM NE DE DUYDUM"

Bir gün otomobilin içinde bekleyen atı çekici yardımıyla çekerek çıkarabildiklerini söyleyen park sahibi Cabbar Kara, "Yıllardır bu işi yapıyorum böyle bir şey ne gördüm ne de duydum. O atın otomobilden içeri girip sürücü ve yolcuların hafif şekilde yaralanması mucize. Atı kaza yerinde çıkaramayınca otomobille birlikte çekiciye yükleyip getirdim. Daha sonra çekici ile çekerek güçlükle çıkardım" dedi.

İşte dehşete düşüren kazadan kareler;



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Can Kara Erzurum 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (75)

KÖR MÜSÜN BE ADAM:

At ile Eşşek çarpışmış. Olay bu yani.

33
3
yanıtYanıtla
aeaeaa:

ata yazık olmuş keşke adamlar telef olsaydı

7
27
yanıtYanıtla
DADASMobil-IOS:

Erzuruma pkk gibi bakan geri kafalı zihniyeti bozuk sapkın insanlara sesleniyorum erzurum türkün yıkılmayan tek kalesidir doğuda ki sınır taşıdır .. Atatürkün mebus seçildiği yerdir dadaşları herkez bilir dengesiz kardeşlerim rahat olun ..

27
3
yanıtYanıtla
Şaşkaloz:

La bırak Allah askina dadasmıs kaleymis pehh !

yanıt4
yanıt11
Horoz:

Seloya yazık olmuş secımlerı göremeden gıtmıss ruhuna el-kandıl av-ın

13
15
yanıtYanıtla
ERZURUM HINISLI:

türkün nefret ettiğini sev. . kürt atasözü :))))))). . . . . . . . . . .

4
24
yanıtYanıtla
duyarsız:

kimsede demiyo ata yazı olmuş diye. sen ormanları katlet hayvanlara yaşanacak yer bırakma. sonra vay at kazaya sebeb oldu. beter olun

19
8
yanıtYanıtla
serkan:

ne ormanı takoz herif.at zaten at arabasına bağlıymış. sen hangi ormanda at arabasına bağlı bir at gördün

yanıt20
yanıt1
yahu:

Yuh nereye bagladiniz bunuda pes.atla ormanin ne alakasi var urangutan herif

yanıt7
yanıt6
TÜRK ÜSULU KAZA:

YAVAŞ GİTSE BİRAZ SIĞIR HERİF ZAVALLI HAYVANA EZİYET ETMİŞ.

19
6
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title