Haberler

Bebek Cinayeti, Alınmayan 'Topuk Kanı'yla Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Erzurum'da evli ve 4 çocuk babası H.Ş., evlilik dışı dünyaya gelen bebeğini öldürüp, Sarıkamış Ormanlığına gömdü. Cinayet, bebeğin alınmayan 'topuk kanı' sayesinde aydınlatıldı.

Erzurum'un Horasan ilçesinde evli ve 4 çocuk babası H.Ş.'den evlilik dışı hamile kalan D.A., 7 Ocak günü İlçe Devlet Hastanesi'nde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Annenin bebeğini topuk kanı alınmaması için sağlık birimine götürmemesi üzerine harekete geçen ekipler cinayeti ortaya çıkardı.

ALINMAYAN TOPUK KANI GÖREVLİLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Erzurum'un Horasan ilçesinde evli ve 4 çocuk babası H.Ş.'den, evlilik dışı hamile kalan D.A., geçen 7 Ocak günü İlçe Devlet Hastanesinde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bir süre sonra anne D.A.'nın, bebeği sağlık kontrolü amacıyla 'topuk kanı' alınması için herhangi bir sağlık birimine götürmediği anlaşılınca görevliler, ailenin yaşadığı eve ekip gönderdi.

"YENİ DOĞAN BEBEK YOK" DEDİLER

D.A., sağlık görevlilerine 'evde yeni doğan bebek' olmadığını belirtmesi üzerine, sağlık ekibi durumu İl Sağlık Müdürlüğü'ne iletti. Savcılığın talimatı doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı oluşturduğu özel bir ekibi Horasan'a gönderdi. Yapılan soruşturmanın ardından jandarma kısa sürede cinayeti aydınlattı.

"YOLDA ÖLDÜ, BURAYA GÖMDÜM"

Gözaltına alınan katil zanlısı baba H.Ş. suçunu itiraf etti. Gayrimeşru çocuğunu, öldüğü için Sarıkamış Ormanlığına gömdüğü yeri gösteren H.Ş., "Yasak bir ilişki sonucu dünyaya gelen bebeği, annesi bakmadığı için Kars'a götürüyordum. Yolda öldüğünü görünce buraya gömdüm." dedi.

KAZILAN ÇUKURDA BEBEK BULUNAMADI

H.Ş.'nin iddiası üzerine Sarıkamış Ormanlığı'nda inceleme yapan görevliler kazılan çukurda bebeğin cesedini bulamadılar.

YABANİ HAYVANLAR PARÇALAMIŞ OLABİLİR

Bebeğin yabani hayvanlar tarafından çıkarılıp parçalandığı tahmin ediliyor. Baba H.Ş., 'Alt soyunu kasten öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Horasan Erzurum 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (5)

Adınızı Yazın:

OFF OFF OOFFFF!!! HIC MI VICDAN YOK!! YOK MU YAAA!!

34
2
yanıtYanıtla
KOKO CEMBO:

HER BIRIM BOYLE CALISSA KESKE BIR TESTTEN NEREYE WARIYOR IS

5
0
yanıtYanıtla
sgsg:

arkadaş katili

1
3
yanıtYanıtla
gülüyorum ...:

Sen nasıl babasın hem kendini hem aileni Yaktın hiç utandinmi

0
0
yanıtYanıtla
Victoria gul:

Senin gibi canımın allah ıslah etsin gerizekali

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title