Haberler

Erzurum, Ağrı ve Iğdır Valileri, Nahcivan'da

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Ağrı Valisi Musa Işın ile Iğdır Valisi Davut Haner, sınırı geçerek Türkiye'nin Nahcivan Başkonsolosu Nihat Erşen ve Nahcivan Özerk Cumhuriyeti Ali Meclis Başkanı Vasif Talibov'u ziyaret etti.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Ağrı Valisi Musa Işın ile Iğdır Valisi Davut Haner, sınırı geçerek Türkiye'nin Nahcivan Başkonsolosu Nihat Erşen ve Nahcivan Özerk Cumhuriyeti Ali Meclis Başkanı Vasif Talibov'u ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamada, ziyaret programında coğrafi yakınlığı ve gönül bağı bulunan Nahcivan Özerk Cumhuriyeti ile bölge illeri arasında ilişkilerin daha da güçlendirilmesi konularının görüşüldüğü belirtildi.

Ziyarette Erşen, misafirlerini Nahcivan'da görmekten mutlu olduğunu söyledi.

Konsolosluk ziyaretinin ardından valiler Başkonsolos Nihat Erşen'le birlikte Nahcivan Özerk Cumhuriyeti Ali Meclis Başkanı Vasif Talibov'u ziyaret etti.

Dostluk mesajlarının verildiği ziyarette, Ali Meclis Başkanı Talibov konuklarını Nahcivan'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Ziyaret süresince yapılan görüşmelerde karşılıklı ziyaretlerin artırılması, Nahcivan Özerk Cumhuriyeti ile Erzurum başta olmak üzere, bölge illeri arasında ilişkilerin daha da güçlendirilmesi için kültür, sağlık, eğitim ve ticaret alanlarında neler yapılabileceği gibi hususlarda görüş alış verişinde bulunuldu.

Görüşmelerin ardından Altıparmak ve beraberindeki Ağrı ve Iğdır valileri, en kısa zamanda Nahcivan Özerk Cumhuriyeti Ali Meclis Başkanı Vasif Talibov'u şehirlerinde görmeyi umduklarını belirterek, Türkiye'ye döndü.

Kaynak: AA / Güncel

Nahcivan Erzurum Iğdır Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title