Haberler

Erzincanlı Sporcu İtalya'dan Madalya ile Döndü

İtalya’nın Milan şehrinde yapılan Badminton Avrupa Ranking Şampiyonasında Erzincanlı milli sporcu M. Ali Kurt 64 sporcunun mücadele ettiği tek erkekler kategorisinde 3. olmayı başardı.

İtalya'nın Milan şehrinde yapılan Badminton Avrupa Ranking Şampiyonasında Erzincanlı milli sporcu M. Ali Kurt 64 sporcunun mücadele ettiği tek erkekler kategorisinde 3. olmayı başardı.

Sırasıyla İspanyol, İtalyan, Sırbistan, Belçika, Hollandalı rakiplerini yenen milli sporcu yarı finalde yine İspanyol rakibine 2-1 yenilerek turnuvayı 3. olarak bitirerek Türkiye'ye bronz madalya kazandırdı.Sporcunun çalıştırıcısı Milli takım antrenörü Uğur Erçetin turnuvayla ilgili açıklamada bulunarak, "Erzincan İl Özel İdaresi spor kulübünün sporcusu olan M. Ali Kurt şükürler olsun gittiği her turnuvada ülkemize madalya ile döndü. Bu başarılarından dolayı dünya sıralamasında da ilk sıralarda yer almaya başladı. Özellikle Çin'de düzenlenecek Gençlik Olimpiyatları için topladığı puanlardan dolayı önemli bir avantaj sağladı. Biz özellikle Gençlik Olimpiyatlarını hedef alarak çalışmalarımızı aralıksız yoğun bir şekilde yapmaktayız. Sporcumuzun almış olduğu başarılar bizi ve Erzincanlı spor severleri daha da umutlandırıyor" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kurt İtalya Milan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title