Haberler

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Kazaya Müdahale Etti

Erzincan’da dün öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan 4 kişiye ilk müdahaleyi kazaya tanık olan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman yaptı.

Erzincan'da dün öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan 4 kişiye ilk müdahaleyi kazaya tanık olan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman yaptı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Erzincan- Sivas karayolunda meydana geldi. Karayolunda seyir halinde bulunan 24 AE 369 plakalı traktör ile Mahmut D. idaresindeki 68 EF 820 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan traktör karşı yönden gelen 42 KR 840 plakalı TIR'ın dorsesinin altına girdi. Kazanın meydana geldiği gün Refahiye'de bir dizi incelemelerde bulunan Vali Kahraman dönüş yolunda trafik kazası ile karşılaştı. Koruma ekibi ile birlikte hemen aracından inen Vali Kahraman meydana gelen çarpışma sonucu hurdaya dönen araçta sıkışan vatandaşları geçirdikleri şoku atlamalarını sağlamak için su ile sakinleştirmeye çalıştı.

Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) bağlı Arama kurtarma ekiplerinin de kaza yerine gelmesi ile birlikte, yaklaşık 15 dakikalık bir çalışmanın ardından araç içerisinde yaralı olarak bulunan ve Vali Süleyman Kahraman'ın kucağına alarak çıkardığı 4 yaşındaki Ayşe Melek Y. ve beraberinde ki otomobil sürücüsü Mahmut D. yolculardan Ümit D.n (30), Aysel Y. (42) de Vali Kahraman'ın koruma ekibi ve diğer kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazanın ardından yaralıları olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerine teslim eden Vali Kahraman, hastaneye kaldırılan yaralıların durumu hakkında da yetkililerden daha sonra bilgi aldığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili ise soruşturma başlatıldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Kahraman Erzincan Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title