Haberler

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ın Bayramlaşma Turu

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un birlikteliğinde Kurban Bayramı dolayısı ile Erzincan Belediye Sarayında düzenlenen, toplu bayramlaşma töreninine katılan Vali Kahraman törenin ardından çeşitli kamu, kurum ve kuruluşları gezerek bayramlaşmada bulundu.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'un birlikteliğinde Kurban Bayramı dolayısı ile Erzincan Belediye Sarayında düzenlenen, toplu bayramlaşma töreninine katılan Vali Kahraman törenin ardından çeşitli kamu, kurum ve kuruluşları gezerek bayramlaşmada bulundu. Bayramlaşma turuna Erzincan Belediye Sarayında başlayan Vali Süleyman Kahraman sırasıyla; huzur ve güvenin teminatı olan Polis ve Jandarma personeli daha sonra eşi Muhsine Kahraman ile birlikte Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi sakinlerini ardından Engelsiz Yaşam Merkezindeki gençleri ve son olarak Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi sakinlerini ziyaretleri sırasında dualarını alan Vali Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman huzur evi sakinleriyle yakından ilgilendi. Daha sonra Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hasta ve çalışan personelin bayramlarını kutlayarak hastanede tedavi gören vatandaşlara acil şifa dileklerinde bulundular. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemalettin Başsoy Süleyman Kahraman Kurban Bayramı Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title